أنابجيب [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]مفرومه وأعمل فى الخلاط تتبيله عباره عن بصل أخضر وفلفل أخضر وفلفل شطه و ملح و فلفل و قرنفل و بابريكا و قرفه وممكن بقدونس وممكن تحطى شويه من توابل الكفته الجاهزه و أضربهم فى الخلاط واعجنهم باللحم المفروم و أحطها بالتلاجه 3 ساعات مثلا.
بعدين أصبعها صوابع طويله وألفها حوالين الملعقه الخشب علشان تبقى مفرغه ومستويه من النص. والجديد بقى إنى ألف كل صابع كفته فى المومنيوم فويل زى البونبونايه وهكذا لحد ما أخلص كل مقدار[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]وده شكلها قبل ما تدخل الفرن.
أدخلها [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]تتشوى على درجة حرارة عاليه ولو نزلت دهون أرميها و أكمل الشوى عادى فى الفرن وده شكلها بعد لما خرجت من الفرن.
وتحطيها على [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]وكل واحد ياخد بونبويه يقشرها وياكلها و أنا قشرت لكوا مخصوص علشان تشوفوا شكلها...